avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Drepturi de autor din strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Drepturi de autor din strainatate

Buna seara. Am si eu o dilema.

In conditiile in care vreau sa semnez un contract de drepturi de autor cu o firma din strainatate (face parte din UE), ce trebuie eu sa declar in tara? Legislatia este foarte incurcata si nu am inteles mare lucru.

Alte discuții în legătură

Formularul a1 AndradaCristu AndradaCristu Buna ziua, Daca ma puteti ajuta sa elucidez acest aspect: Firma de constructii care isi desfasoara activitatea in mare parte in afara tarii. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Asistenta juridica avocat strain sabinna sabinna O firma romaneasca poate incheia un contract de asistenta juridica ( ex. consultanta juridica in domeniul fiscal ) cu un birou de avocati din strainatate? In ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit din strainatate, din drepturi de autor ally_mony ally_mony Buna ziua, Sunt persoana fizica care realizeaza venit din activitati independente (drepturi de autor) si efectuez traduceri (mai exact, subtitrari de filme), ... (vezi toată discuția)