avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.In data de 5 august am produs un accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.In data de 5 august am produs un accident rutier în ...

Buna ziua.In data de 5 august am produs un accident rutier în urma neacordarii de prioritate într-o intersecție.Accidentul s-a soldat doar cu avarierea autovehiculelor,fără victime.M-i s-a eliberat prima dovadă pe termen de 15 zile după care nu am mai prelungit dovada.In data de 21 noiembrie s-au împlinit 3 luni de la ultima dovada,dar dosarul meu inca nu a ajuns de la poliție la judecatorie cu recomandarea de neurmarire penală. Neavând hotărâre judecătorească nu pot sa imi recuperez carnetul de conducere.Intrebarea mea este daca pot sa imi iau de la judecatorie dovada ptr a conduce fara să mai stau din nou 90 de zile după primirea hotărârii judecătorești.Multumesc ptr ajutor!
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 18:47, 21 Noiembrie 2020
De ce aveti dosar de urmarire penala, daca nu au fost victime ?
Este dosar de neurmarire penală.
Politia stabileste vinovatia in aceste cazuri si eventual va sanctioneaza contraventional. Daca v-a retinut permisul este pentru faptul ca v-a sanctionat contraventional (printr-un proces verbal) , nu pentru ca aveti vreun dosar. Cind expira suspendarea, va luati permisul.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis danut86 danut86 buna,mia fost suspendat permisul pentru 60 de zile pt o tamponare,,au trecut de atunci 3 luni jumate,de unde pot sami ridic permisul si daca trebuie sa dau ... (vezi toată discuția)
Perioada de suspendare a permisului prelungita, ce se poate face? cbadriann cbadriann Am avut permisul suspendat pe o perioada de 60 de zile din cauza neacordarii de prioritate.Cand am fost sa imi ridic permisul mi s-a spus ca mi sau mai dat ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere luat in urma unui accident rutier - sofer incepator cosminrg cosminrg Buna ziua, In urma cu doua luni nu am accordat prioritate de trecere si am provocat un accident rutier soldat cu daune materiale(cele doua autoturisme ... (vezi toată discuția)