avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Care este suma maxima ce poate fi retinuta ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Care este suma maxima ce poate fi retinuta in cazul ...

Buna ziua. Care este suma maxima ce poate fi retinuta in cazul infiintarii a doua popriri pe acelasi cont? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 13:54, 21 Noiembrie 2020
Toată suma 100% poate fi reținută de executorul judecătoresc, dacă banii nu reprezintă salariu sau pensie care intră lunar în cont. Orice alte venituri cu excepția salariului și a pensiei se rețin în totalitate 100%.

Dați detalii despre ce este vorba dacă doriți un răspuns concret la problema dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Noiembrie 2020
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)
Executare silita ravecabot ravecabot Buna ziua am girat o familie la CAR, s a ajuns la executor, pentru ca imprumutul nu s a restituit, intrebarea mea este, fiind vorba de acelasi executor, dar ... (vezi toată discuția)
Ridicare poprire pe conturi bancare diana_sal diana_sal poate cineva sa imi spuna daca exista vreo prevedere legala care obliga executorul sa emita o adresa catre banci pentru ridicarea popririi asupra conturilor ... (vezi toată discuția)