avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Am si eu o nelamurire cu privire la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Am si eu o nelamurire cu privire la Ordonanta de ...

Buna seara.
Am si eu o nelamurire cu privire la Ordonanta de urgenta 147 din 27 august 2020. Eu lucrez in spital si comform ordonantei nu beneficiez de zile libere pentru supraveghere copil in perioada cat scolile sunt inchise. Sotia lucreaza in alt domeniu si teoretic ar putea sa beneficieze de zilele libere, dar fiind singurul contabil al firmei nu poate sa-si ia zile libere.
Am depus la spital documentele necesare pentru a beneficia de plata comform ordonantei, dar am primit raspuns ca, comform articolului 4, aliniatul 1 nu ma incadrez, desi in anul scolar trecut am beneficiat de aceasta plata.
Va rog sa-mi spuneti daca raspunsul dat de spital este corect.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:44, 22 Noiembrie 2020
Motivul ca " fiind singurul contabil al firmei nu poate sa-si ia zile libere".... nu prea este plauzibil .

Legea mentioneaza situatiile in care nu se acorda aceste zile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile libere platite lege 147/2020 Anastasia gar Anastasia gar Zile libere platite. Buna ziua, sunt salariata in spital public, am un copil inscris la gradinita si noi suntem familie uniparentala. Tatal copilului este ... (vezi toată discuția)
Zile libere Anne311985 Anne311985 Bună ziua După 15 mai se mai poate da liber în contextul ca școlile rămân închise și starea de urgenta expira?, (vezi toată discuția)
oug 147/2020- zile libere plătite, 75% Derek88 Derek88 Referitor la Oug 147/2020, promulgata azi de către Președinte. Caz concret, eu sunt militar și nu pot beneficia de zile libere plătite, iar soția ... (vezi toată discuția)