avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprejmuire teren intravilan cu panouri de GARD MOBIL, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprejmuire teren intravilan cu panouri de GARD MOBIL, este necesara autorizatie?

Imprejmuire parcela de teren intravilan cu panouri de GARD MOBIL, fara fundatie sau nimic infipt in pamant. Practic se pot ridica si lua de acolo. Poza aici: [ link extern ]

Este necesara autorizatie?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
mariusflg, utilizator

Alte discuții în legătură

Gardul provizoriu este ilegal? Marcela Emilia Marcela Emilia Buna ziua! Am cumparat un teren intravilan,avem toate autorizatiile,am construit o casa(inca nu este gata).am imprejmuit terenul cu spalieri din beton,bagati ... (vezi toată discuția)
Amplasare gard fara autorizatie si fara o masuratoare cadastrala raresh raresh Buna ziua, Am cumparat un teren provenit din dezmembrarea unei parcele mai mari (lotul initial a fost parcelat in trei parti). Vecinul, dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)
O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ... Pricop cRISTINA Pricop cRISTINA O hartuire permanentă vizind intimitatea in curte( piedici la ridicarea unui gard, vecinul care doreste să vadă tot ce fac privind pur si simplu la mine in ... (vezi toată discuția)