avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,am și eu o întrebare și va mulțumesc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,am și eu o întrebare și va mulțumesc anticipat ...

Buna ziua,am și eu o întrebare și va mulțumesc anticipat pentru răspuns.In data de 21.11.2020 la ora 23:30 soțul meu a plecat de acasa îndreptându-se spre servici noi locuind in orașul Cisnădie(oraș carantinat) serviciul lui fiind in alta localitate decât cea de domiciliu trebuie sa traverseze orașul Sibiu(de asemenea oraș carantinat) pentru a ajunge la servici având declarație de la angajator unde scrie și motivul deplasării,a fost oprit de un echipaj de poliție pe raza orașului Sibiu unde i sau cerut documentele și declarația.Soțul meu le-a prezentat după care agentul de poliție a plecat la mașina de poliție.Soțul a coborât din mașina și și-a aprins o Țigara așteptând lângă mașina sa se întoarcă agentul.Agentul sa întors și ia spus soțului ca declarația pe care o deține nu este buna(declarație pe care o mai prezentase filtrelor de la ieșire și intrare in oraș și care pana atunci a fost ok)soțul meu fiind in afara mașini la întrebat pe agentul de poliție de ce nu este buna declarația dacă el doar pe aceea a folosit-o și pe aceea a primit-o de la servici,agentul de poliție ia spus ca ii va retine și permisul de conducere pentru ca nu ia ascultat ordinele(de a sta in mașina,însă soțului nu i sa spus sa stea in mașina,bă chiar au și discutat cât timp el a stat afara din mașina)agentul de poliție a intocmit un PV pe care soțul meu a refuzat sa îl semneze,iar apoi agentul sa urcat in mașina de poliție și și-a văzut de drum mai departe.Soțul nu a primit nici permisul nici dovada înlocuitoare cu sau fără drept de a mai conduce.A rămas in drum pe partea carosabila cu mașina toată noaptea pana când am putut eu pleca de acasa sa mut mașina și sa o aduc acasa pentru ca nu putea fi lăsată in drum și soțul sa vina acasa cu un taxi dar nici nu putea conduce pentru ca nu mai avea acest drept.Acum va întreb ce este de făcut in aceasta situație pentru ca nimeni nici măcar ofițerul de servici de la poliția rutieră nu ne poate îndruma.Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Autoturism vicii ascunse LgOvMihai LgOvMihai Buna ziua. In data de vineri 6.12.2019 am fost la Cluj pt achizitionarea unui autoturism trecut pe numele sotiei vanzatorului. Masina fusese cumparata de ... (vezi toată discuția)
Masina parcata, lovita, fara dovada emisa barabastunde barabastunde buna seara! dupa o discutie aprinsa cu vecinul, el a lovit intentionat cu tractorul pe masina mea de servici, parcat in fata portii mele, in afara partii ... (vezi toată discuția)
Ridicarea permisului de conducere maryo1975 maryo1975 Pe scurt,intr-o noapte ma deplasam cu masina personala pe un drum public.Eu eram in dreapta deoarece consumasem bauturi alcoolice,iar masina era condusa de un ... (vezi toată discuția)