avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot prelua licenta taxi?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot prelua licenta taxi?

O persoana are o societate si detine 4 licente de taxi si vrea sa renunte la una dintre acestea. Eu vroiam sa o achizitionez cu tot cu auto. Intrebarea mea este cum pot prelua acea licenta? Trebuie sa-mi fac un PFA si dansul imi cesioneaza? Nu vreau sa platesc o gramada de bani si sa nu pot folosi aceasta licenta! Multumesc pentru un eventual raspuns! Cu stima.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: bibicu70 , utilizator 18:11, 22 Noiembrie 2020
taximetria e o activitate reglementata de consiliul local al orasului. in plus, mai trebuie sa indepliniti si unele conditii tehnice: [ link extern ]
Multumesc pentru raspuns.Detin acest atestat.
Ultima modificare: Duminică, 22 Noiembrie 2020
bibicu70, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi fac o firma de taximetrie PacuraruMihai PacuraruMihai Buna ziua. As vrea sa-mi fac o firma de taximetrie. Este vreun inconvenient faptul ca nu am masina personala si carnet de sofer? Ce acte trebuie sa'mi fac si ... (vezi toată discuția)
Cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi tudorika tudorika Buna seara, Referitor la cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi, scria un coleg de-al dumneavoastra de pe site, urmatoarele: \\"Nu se poate transforma ... (vezi toată discuția)
Pfa taxi ervin87 ervin87 buna ziua. Sunt nou pe forum. Am si eu o problema la care as dori sa ma ajutati.Tatal meu a decedat.Acesta avea ca activitate taximetria si era PFA cu plata ... (vezi toată discuția)