Buna seara! Am si eu o problema mai complicata. Din anul 1991 tatal meu are o firma cu sediul social la locuinta parintilor sai. Pe vremuri, era suficienta din cate stiu o declaratie, respectiv acordul proprietarilor. Nici pana in prezent am aflat ca nu are contract de comodat iar de fiecare data cand ii se cerea dovada sediului la registru, cei de acolo se multumeau cu actele de proprietate. Firma are ca obiect cea de transport persoane. Mai nou, verificand actele casei si situatia de la taxe si impozite, descopar ca impozitul se plateste per total pentru cladire rezidentiala, desi tata foloseste una din camere drept sediu social, e o anexa a casei unde are un calculator si o masa. Mentionez ca toate cheltuielile de intretinere sunt in continuare pe numele proprietarilor, nimic pe firma. Va intreb, cu toate neconcordantele astea pe care le-am enumerat, ce este de facut si daca are cineva o oarecare idee cat ar fi costurile suplimentare/ amenzile! La acel sediu el face facturile aferente fiecarui transport.
Comodat
magdutza80
Buna ziua,
Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are ... (vezi toată discuția)