Buna. Ziua ! Am fost oprit in trafic si depistat cu o alcoolemie de 0,46 in aerul expirat si apoi probe sange : 0,84 respectiv a doua 0,66 ! Am sanse sa nu mi anuleze permisul ? Multumesc
Anularea permisului se dispune de seful politiei rutiere pe raza caruia a fost savarsita fapta, in cazul unei condamnarii definitive. Cu o aparare eficenta sunt sanse sa scapati de trimiterea in judecata, probele biologice sunt la limita.
In functie de situatia de fapt, se va solicita o expertiza privind calculul retroactiv.
Angajati-va avocat si stabiliti impreuna strategia apararii.
Suspendare permis
cosmin_nasu
am fost oprit de catre politia rutiera in trafic am fost testat cu etilotestul indicand o valoare de 0,46 in aerul expirat apoi am fost condus la spital unde ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
zizou
Buna ziua la data de 19.12.2019 am fost prins baut la volan iar la proba cu aparatul etilotest a iesit 0,73 alcool pur in aer iar la probele de sânge au iesit ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan
kacio
Am fost depistat in traffic cu o alcoolemie de 0,85 in aerul expirat , mi s-au recoltat doua probe de sange , dupa 3 ore am plecat si am fost oprit din nou si ... (vezi toată discuția)