avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, ca persoana fizica, am de facut o cerere de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, ca persoana fizica, am de facut o cerere de recuperare ...

Buna ziua, ca persoana fizica, am de facut o cerere de recuperare a unor creante de la o firma ce este in insolventa.Am de recuperat intretinerea si chiria spatiului pe care i l-am inchiriat.Nu stiu sa fac o asemenea cerere,daca ma puteti ajuta,va rog!
Buna ziua,

Luați legatura cu un avocat. Societatea fiind în insolventa va fi necesara înscrierea la masa credala, trebuie verificat și termenul pana la care se poate depune cererea si motivarea cererii în sensul ca dețineți o creanta certa, lichida si exigibila.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Insolventa c_oana c_oana Cum imi pot recupera creanta de la o firma care si-a cerut insolventa si nu sa prezentat cu actele la lichidator?(tin sa mentionez ca am aflat de insolventa de ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala - procedura Krissia . Krissia . O firma are deschisa procedura de lichidare judiciara, dosarul fiind pe rol inca la instanta de judecata. S-a stabilit termen in septembrie pt inscrierea ... (vezi toată discuția)
Legea insolventei consultnet consultnet Buna ziua, care sunt pasii de urmat pentru inscrierea in masa credala a unei societati aflate in faliment. Mentionez ca am o creanta certa, lichida si ... (vezi toată discuția)