avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Mi s-a retinut 10% din indemnizația primită ca ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Mi s-a retinut 10% din indemnizația primită ca membru în secția de votare

Buna ziua. Deși am depus un certificat de handicap accentuat, mi s-a retinut 10% din indemnizația primită ca membru în secția de votare. Este legal,atâta timp cât am scutire de impozit pe salariu in baza acestui certificat ? Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozitarea indemnizației primită ca membru al secției de votare? baltag1 baltag1 Indemnizația primită ca membru al secției de votare,mi-a fost impozitarea cu 10%, deși am depus certificat de încadrare în grad accentuat de handicap. (vezi toată discuția)
Scutire de plata impozitului bechi bechi Sotia mea, persoana cu handicap grad 2 accentuat permanent a facut parte dintr-o comisie electorala din bucuresti si, cu toate ca a depus copie dupa ... (vezi toată discuția)
Impozitul pentru pensionarii incadrati in grad de handicap eugenchis eugenchis Buna seara.Vecina mea este pensionata la limita de virsta in baza legii 19/2000,art.47(b). A fost la Casa de Pensii si a intrebat de retinerea impozitului pe ... (vezi toată discuția)