avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! Soțului i-a fost suspendat permisul în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! Soțului i-a fost suspendat permisul în iunie 2018,a ...

Buna ziua!

Soțului i-a fost suspendat permisul în iunie 2018,a făcut contestație în acest timp permisul a rămas la el,iar astăzi 23.11.2020 i-a venit fie precum trebuie predat permisul în termen de 5 zile,el nefiind în tara, lucrând mai mult pe comunitate. Am fost la biroul rutier și mi s a spus ca poate preda permisul în decembrie când vine acasă,sau îl poate păstra pana când i se termina perioada de suspendare adica pe 12.04.2021 iar atunci sa meargă cu o declarație notariala pe proprie răspundere precum ca în perioada suspendării adica 13.12.2020-12.04.2021 nu a condus pe teritoriul României și i se validează permisul. Este în regula informația pe care am primit-o? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alelena , utilizator 18:51, 23 Noiembrie 2020
Sfatul meu este sa apeleze urgent la avocat.
Este mare degringolada juridica pe aceste aspecte de drept si ar fi bine sa se betoneze pe parte juridica.
Asa ar fi intelept dar decizia ii aparține.
Cred ca ar fi bine sa isi caute si avocat care sa îl betoneze juridic in aparare pentru ca acesta este aspectul esențial în realitate.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Citez,în acest timp mi a spus ca poate conduce în afara teritoriul României, iar la sfârșitul perioadei adica pe 12.04.2021 sa vina cu acea declarație notariala precum ca nu a condus pe teritoriul României.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! cer ajutorul dvs în următoarea problemă: În iunie ... Geopavel30 Geopavel30 Bună ziua! Cer ajutorul Dvs în următoarea problemă: În Iunie 2020 mi-a fost suspendat permisul ca urmarea a depășirii limitei de viteză. Am făcut ... (vezi toată discuția)
Sa predau sau nu permisul de conducere? Marcum Marcum In 2008 septembrie am fost depistat savarsind o contraventie in trafic. Am facut contestatie la pv. Un an mai tarziu tribunalul a dat castig de cauza Pol. Rut. ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permisul suspendat in germania Fyn97 Fyn97 Am predat permisul pe data de 16 ianuarie 2018 pentru depasirea limitei de viteza pe o perioada de o luna in germania, eu locuind aici, iar astezi am fost ... (vezi toată discuția)