avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vanzare cu probleme. Ajutor!
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vanzare cu probleme. Ajutor!

Saptamana trecuta am avut la vanzare o tableta. Intelegerea cu cumparatorul a fost 325 lei cu tot cu transport. Din greseala sa introdus la ramburs 35 lei. Ca nu a scris tastatura, ca nu am vazut eu greseala, acum e tarziu. Daca pe cale amiabila nu ma pot intelege cu omu sa plateasca si diferenta - de care, desigur are cunostinta - care sunt sansele / caile legale sa intru in posesia acelor bani. Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2020
vlad20031986, utilizator
Cel mai recent răspuns: vlad20031986 , utilizator 14:34, 24 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți dovezi din care să reiasă înelegerea pentru prețul de 325 lei ? Mesaje scrise, e-mailuri etc. ? Dacă nu, slabe șanse; dacă aveți, se poate proba că acordul de voință - contractul - a fost pentru un anumit preț și să solicitați obligarea cumpărătorului la plata restului de preț.
Buna ziua.
Am anuntul OLX cu pretul 375 lei.
Am SMS-urile in care ii comunic pretul si imi raspunde ”Perfect”. Am alt mesaj in care i-am spus un pret de 350 lei ca sa sa il determin sa scrie el suma de 325 lei. El imi tot spune ca e vina mea ca am scris acea suma, chiar daca admite ca pretul era mai mare. Mi-a replicat ca o sa imi trimita o diferenta mica...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma numesc flaviu. pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător ... Flaviu12 Flaviu12 Ma numesc Flaviu. Pe data 1 decembrie 2020 am contactat un vânzător pe website-ul de anunțuri olx.ro pentru achiziționarea unui produs,respectiv telefon ... (vezi toată discuția)
Laptop cumparat de pe olx, defect neobservat la cumparare oldgeorge oldgeorge Buna ziua, Am cumparat un laptop sh de pe olx. M-am intalnit cu vanzatorul intr-un mall, I-am specificat ca nu am experienta cu sistemul de operare instalat ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere sau inselaciune panduri11 panduri11 Am pun un anunt pe un site de vanzari cu un telefon defect cu poze cu detalii ce fel de telefon este , ce este defect , nu am stiut sa precizez cam cat ar ... (vezi toată discuția)