Saptamana trecuta am avut la vanzare o tableta. Intelegerea cu cumparatorul a fost 325 lei cu tot cu transport. Din greseala sa introdus la ramburs 35 lei. Ca nu a scris tastatura, ca nu am vazut eu greseala, acum e tarziu. Daca pe cale amiabila nu ma pot intelege cu omu sa plateasca si diferenta - de care, desigur are cunostinta - care sunt sansele / caile legale sa intru in posesia acelor bani. Multumesc!
Aveți dovezi din care să reiasă înelegerea pentru prețul de 325 lei ? Mesaje scrise, e-mailuri etc. ? Dacă nu, slabe șanse; dacă aveți, se poate proba că acordul de voință - contractul - a fost pentru un anumit preț și să solicitați obligarea cumpărătorului la plata restului de preț.
Buna ziua.
Am anuntul OLX cu pretul 375 lei.
Am SMS-urile in care ii comunic pretul si imi raspunde ”Perfect”. Am alt mesaj in care i-am spus un pret de 350 lei ca sa sa il determin sa scrie el suma de 325 lei. El imi tot spune ca e vina mea ca am scris acea suma, chiar daca admite ca pretul era mai mare. Mi-a replicat ca o sa imi trimita o diferenta mica...