avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Viol de domiciliu / Incalcare de proprietate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Viol de domiciliu / Incalcare de proprietate

Buna ziua, va rog daca se poate sa ma lamuriti intr-o chestiune legata de infractiunea de viol de domiciliu. In urma cu ceva timp, am fost victima unei astfel de infractiuni, unul din vecini, a intrat pe terenul meu ingradit fara a-mi cere voie, in timp ce eu ma aflam acolo. Eu am filmat cu telefonul toata aceasta situatie. Pe filmare, persoana in cauza, a mentionat faptul ca filmez dar nu mi-a interzis acest lucru, deci era constienta ca este filmata, nu am facut acest lucru pe ascuns. In timp ce filmam am rugat persoana sa paraseasca proprietatea, iar dupa ce aceasta se afla pe domeniul public, discutia a continuat iar eu am continuat sa filmez. . Intrebarea este, in ce masura se poate folosi filmarea ca dovada in instanta? Aveam dreptul sa filmez?. Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 20:03, 23 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți folosi proba în instanță.

roburtr a scris:

Buna ziua, va rog daca se poate sa ma lamuriti intr-o chestiune legata de infractiunea de viol de domiciliu. In urma cu ceva timp, am fost victima unei astfel de infractiuni, unul din vecini, a intrat pe terenul meu ingradit fara a-mi cere voie, in timp ce eu ma aflam acolo. Eu am filmat cu telefonul toata aceasta situatie. Pe filmare, persoana in cauza, a mentionat faptul ca filmez dar nu mi-a interzis acest lucru, deci era constienta ca este filmata, nu am facut acest lucru pe ascuns. In timp ce filmam am rugat persoana sa paraseasca proprietatea, iar dupa ce aceasta se afla pe domeniul public, discutia a continuat iar eu am continuat sa filmez. . Intrebarea este, in ce masura se poate folosi filmarea ca dovada in instanta? Aveam dreptul sa filmez?. Multumesc anticipat pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare de proprietate sau viol de domiciliu nicoZidaru nicoZidaru Buna ziua, in urma cu ceva timp, in timp ce ma aflam pe un teren ingradit, proprietate personala, un vecin a intrat pe terenul meu si a inceput sa imi aduca ... (vezi toată discuția)
Este sau nu violare de domiciliu Rose_Rose Rose_Rose Buna dimineata! Am o mare rugaminte pentru toti care sunt membrii acestui grup.este un caz care nu gaseste rezolvare.Va rog foarte mult daca puteti sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum este legal sa filmezi alte persoane??? mirela13 mirela13 M-ar interesa, daca este legal sa postez pe internet un filmuletz realizat in urmatorul context: - in apartamentul meu (cumparat inainte de casatorie) - ... (vezi toată discuția)