avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia de venituri in Franta.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia de venituri in Franta.

Sunt pensionat in Romania si de cativa ani m-am stabilit in Franta, unde lucrez cu contract de munca. Anual intocmesc declaratia de venituri pentru stabilirea impozitului pentru statul francez unde trec veniturile realizate in Franta. Nu am trecut niciodata pensia din Romania fiindca am considerat ca oricum aceasta este impozitata in Tara, si din cate stiu Romania si Franta au o conventie in vederea evitarii dublei impozitari. Va rog sa ma lamuriti daca am procedat corect sau nu. Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 25 Decembrie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declarare venituri obtinute din vanzare de actiuni kabriana kabriana Buna ziua, Am vandut niste actiuni pe care le detineam in alta tara(Franta) unde deja s-a retinut impozit de 24%, cum procedez cu declararea acestui tip ... (vezi toată discuția)
Impozitare in romania pe lucru liberal in franta? AlinME AlinME Buna ziua, Sunt medic liberal in Franta. Imi propun sa ma intorc in tara si citind conventia fiscala Franco-Romana am inteles ca ar fi posibil ca fiind ... (vezi toată discuția)
veniturile din dividende obtinute in uk pe firma mea( inregistrata in uk) gelu_andries gelu_andries VENITURILE DIN DIVIDENDE OBTINUTE IN UK PE FIRMA MEA( INREGISTRATA IN UK) SUNT SUPUSE IMPOZITARII IN ROMANIA. TREBUIE SA LE DECLAR LA FISCUL ROMAN CHIAR DACA ... (vezi toată discuția)