avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara! Aseara am nascut prematur la 19 saptamani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara! Aseara am nascut prematur la 19 saptamani ,un bebe ...

Buna seara!
Aseara am nascut prematur la 19 saptamani ,un bebe care nu a rezistat. Eu in prezent ma aflu in concediu de risc . Trebuie sa intrerup acest concediu. As mai putea sta o luna acasa in medical pentru recuperare fizica si psihica?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:04, 25 Noiembrie 2020
Cu concediu medical
Vorbiti cu medicul.de familie.
Daca ati nascut , intrati in concediu postnatal., dupa care in CCC.
Nu poate beneficia de CCC daca, din pacate, copilul a decedat.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Unde scrie ca a decedat copilul?

Alte discuții în legătură

Bună seara. bebe născut pe 19.04.21,nascut prematur cu o luna ... IoanaM31 IoanaM31 Bună seara. Bebe născut pe 19.04.21,nascut prematur cu o luna mai devreme. După naștere am mai avut de luat zilele de co postnatal, vreo 2luni, înainte de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate Alexandravisoiu Alexandravisoiu Buna ziua! Am născut în data de 12.10 prematur, in acea perioadă eram in concediu medical și deoarece nu mă așteptam la acest lucru nu am beneficiat de ... (vezi toată discuția)