avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara. Bebe născut pe 19.04.21,nascut prematur ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara. Bebe născut pe 19.04.21,nascut prematur cu o luna ...

Bună seara. Bebe născut pe 19.04.21,nascut prematur cu o luna mai devreme. După naștere am mai avut de luat zilele de co postnatal, vreo 2luni, înainte de a depune actele pt indemnizatie. Ultima zi de co postnatal a fost 04.07 21 după care am depus actele pt indemnizatie. Întrebarea mea este, când trebuie sa ma întorc la munca, când bebe face 1 an și 11 luni sau după ce iau indemnizația timp de 1 an și 11 luni? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:41, 22 Ianuarie 2023
Cand bebe face 1 an si 11. Asta desigur, in cazul in care tata doreste, si are dreptul sa-si ia luna lui de CCC. In caz contrar, mai puteti sta tot dvs inca o luna, pana la 2 ani ai copilului.
Cand bebe va face 1 an si 1o luni , daca tatal copilului indeplineste conditiile pentru a beneficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate luni de indemnizatie beneficiez ? habar habar Buna ziua ! Momentan ma aflu in CCC1. Copilul s-a nascut in luna martie 2018 iar eu a trebuit sa astept inca 42 de zile pentru a intra in concediu. Prima plata ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal AlexaAlina AlexaAlina Buna ziua ! Amsieu o nelamurire cu concediul postnatal. Ce se intampla daca nu imi raman 42 de zile din cele 126 alocate concediului prenatal/postnatal dupa ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie ericutu ericutu Buna ziua. Am nascut pe data de 16.07.13, am optat pentru conc de maternitate de 1 an si as dori sa stiu care este data la care ar trebui sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)