avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MALPRAXIS (contestare decizie a Colegiului National al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MALPRAXIS (contestare decizie a Colegiului National al Medicilor)

Rog persoane care au avut cazuri de contestare in instanta a deciziei emise de Colegiul Medicilor din Romania sa-mi spuna ce sanse au avut in cazuri de malpraxis ?
Precizez ca sunt reclamant si nu medic ! Multumesc mult pt. orice sfaturi.
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 08:01, 26 Iulie 2006
asa e un domeniu doar teoretic... deocamdata ..

am discutat cu un medic .. si recunostea ca nu a auzit de asa ceva .. Medicii se acopera unul pe altul .. Saracu' Ciomu nu a mai avut ce face .. Daca nu era asa mediatizat cazu ' .. poate ca scapa .. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rasunderea civila a avocatului! JH JH Buna, as fi curios daca voi cunoasteti cazuri in care un avocat a trebuit sa raspunda civil pentru serviciile prestate. Ma refer strict la rapunderea ... (vezi toată discuția)
Malpraxis- ce pasi trebuie sa urmez? mariana47carmen mariana47carmen As dori sa stiu care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez pentru un caz de malpraxis. (vezi toată discuția)
Procedura malpraxis asistente BiancaTudose BiancaTudose Buna seara! Speta este urmatoarea: o asistenta a facut o greseala ca sa ii spun asa si a cauzat vatamari unui pacient. S- facut plangere penala pt neglijenta ... (vezi toată discuția)