avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda rovi gneta Legea spune \" că amenda se ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda rovi gneta Legea spune " că amenda se prescrie după ...

Amenda rovi gneta
Legea spune " că amenda se prescrie după 4 luni iar înștiințarea cu procesul verbal trebuie să ajungă în cutia poștală în două luni.."Ce trebuie făcut dacă înștiințarea ă venit după cele două luni conf ligii..
Mai este valabil PV de contravenție..?
Cel mai recent răspuns: Roly , utilizator 11:26, 25 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta primita cu intarziere ContSters445935 ContSters445935 Buna ziua! Se pare ca la data de 05.08.2017 am circulat fara a avea rovinieta cumparata (nu mi-am dat seama). Am primit astazi in cutia postala un plic cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu pv constatare ... Marinescu Lucian Marinescu Lucian Buna ziua, Pe data de 16.03.2021 am primit un plic cu PV constatare contraventie referitoare la trecerea peste Dunare pe podul de la Fetesti din data de ... (vezi toată discuția)