avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Aș dori cîteva lămuriri într-un proces ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Aș dori cîteva lămuriri într-un proces civil ...

DREPT CIVIL -- moșteniri, drept de proprietate și altele.
Bună ziua.
Aș dori cîteva lămuriri într-un proces civil -- succesiune PARTAJ JUDICIAR, fiind în stadiul de apel , amînat pentru data de 7.12.2020; ultima ședință a avut loc pe 23.11.2020, la ora 10.
Am vrut să particip la această ședință dar, din păcate, nu am reușit să ajung în sală, acesta fiind la etajul 2, iar clădirea nu are ascensor, ca și persoanele cu dizabilități în fotoliul rulant, să poată să fie prezente.
Întrebarea este : cum pot afla numele doamnei Judecător și cum aș putea lua legătura cu dumneaei, bineînțeles online ???
Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2020
mioara țugui, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:43, 27 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunati la arhiva instantei si discutati cu grefierii. Doar grefierii va pot da informatii despre dosar, nu judecatorul personal.
Mulțumesc pentru răspuns.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteți lua legătura cu domnul judecător decât la termen sau în scris!
Prin urmare, formulați concluzii scrise si trimiteti-le prin serviciul postal la instanta, insa sa scrieti nr de dosar!
N-ar strica sa contractati servicii avocatiale daca va permiteti sau sa formulati cerere de ajutor public judiciar daca aveti venituri mici!
Mulțumesc pentru răspuns.
V-am mai raspuns odata la această întrebare explicandu-va clar că nu se poate.Credeti cumva că regulile se schimba de la o zi la alta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept civil -- moșteniri, drept de proprietate și altele. bună ... mioara țugui mioara țugui DREPT CIVIL -- moșteniri, drept de proprietate și altele. Bună ziua. Aș dori cîteva lămuriri într-un proces civil -- succesiune PARTAJ JUDICIAR, ... (vezi toată discuția)
Ciudăţenii la judecătorie Martonze Martonze Instanţa , în încheierea de şedinţă, staileşte solicitarea unor informaţii punctuale de la anumite instituţii. Răspunsurile primite de instanţă ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)