avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Unde ma pot adresa sa reclam un vecin care ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Unde ma pot adresa sa reclam un vecin care sta la ...

Buna ziua,

Unde ma pot adresa sa reclam un vecin care sta la parterul unui bloc din Bucuresti sector 2 si si-a spart in casa ca sa aibe acces la boxa care a facuto sub apartament.
Cred ca a spart pe hol sau in sfragerie podeaua care da in boxa.
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2020
NOROCel25, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:21, 25 Noiembrie 2020
Primarie si/sau ISC- Inspectoratul de Stat in Constructii
Puteti sesiza Inspectoratul de stat in ctii., in scris, cu nr. de inregistrare/ data. DSesizarea se poate trimite prin posta cu confirmare de primire.
Sesizati oficial directia corp control si disciplina in constructii din primaria teritoriala si inspectoratul de stat in constructii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde pot reclama un vecin care a modificat un apartament phaenius phaenius Buna ziua, Acum o luna in apartamentul sub cel in care locuiesc s-a mutat un nou locatar si a inceput sa sparga efectiv tot, geamuri, usi, cimentul de pe ... (vezi toată discuția)
Constructie ilegala marty82 marty82 Buna seara, Am o intrebare legata de o constructie ilegala din subsolul blocului in care locuiesc. Vecinul de la parter a construit o boxa sub apartamentul ... (vezi toată discuția)
Buna seara.ma numesc petre stau intr-un bloc cu 2 etaje,eu stau ... PETRE17 PETRE17 Buna seara.Ma numesc PETRE stau intr-un bloc cu 2 etaje,eu stau la etajul 2 iar un vecin de la aceeasi scara de la parter la el in apartament a spart peretele ... (vezi toată discuția)