avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua!Casa tatalui meu,este trecuta pe numele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua!Casa tatalui meu,este trecuta pe numele lui,in titlul ...

Buna ziua!Casa tatalui meu,este trecuta pe numele lui,in titlul de proprietate al fratelui sau.Cum fac succesiunea,tatal fiind decedat.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: zanfir traian , utilizator 14:06, 26 Noiembrie 2020
Buna ziua,

Mai multe detalii, despre ce titlu de proprietate vorbim? Sa intelegem ca tatal e proprietar pe casa dar nu si pe teren? Mai multe detalii.
Buna ziua!Titlul de proprietate conform legii 181991,terenul agricol de la bunici a fost trecut pe numele fratelui,tatal meu neavand nimic impotriva,urmand ca el sa ramana cu casa,curtea si gradina aferente.numai ca lui nu i s-a eliberat titlu de proprietate si casa plus gradina au fost trecute in titlul fratelui dar pe numele lui.Casa construita de el in 1960,dar nu are nici-un act de proprietate,este trecut doar la primarie,in registrul agricol!
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2020
zanfir traian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua in anul 1960,tatal meu a primit de la fostul cap,un ... zanfir traian zanfir traian Buna ziua In anul 1960,tatal meu a primit de la fostul CAP,un teren de 4000 metri patrati,pe care si-a construit o casa,curte si gradina.fara nici -un act de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!tatal meu a primit in anul 1960 un teren de la fostul cap,pe ... tacsune tacsune Tatal meu a primit in anul 1960 un teren de la fostul CAP,pe care a construit o casa.Normal ca inscris in registrul agricol al primariei comunei si platit ... (vezi toată discuția)
Succesiune in muntenia dupa parinti, zona ... ANDU_V ANDU_V Buna ziua, Subiect: succesiune in Muntenia dupa parinti, zona cooperativizata, - Casa de locuit 45 mp inscrisa in registrul agricol in anul 1957 pe ... (vezi toată discuția)