avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, va rog am o intrebare.sunt intr-un proces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, va rog am o intrebare.sunt intr-un proces de iesire ...

Buna ziua, va rog am o intrebare.sunt intr-un proces de iesire din indiviziune eu trebuie sa dau sulta având cota cea mai mare sulta fiind 32000€..
Casa cu terenul a fost evaluată la un pret foarte mare 82.400 casa fiind demolabila, am cerut o altă expertiza dar nu stiu daca va dispune instanta...intrebarea e va rog daca nu le dau sulta exista o limita daca e scoasa licitație...am inteles ca va scădea cu 25 la suta.. ..pana...
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:42, 26 Noiembrie 2020
Scoaterea la licitație este o varianta în care toate părțile vor avea de pierdut.Recomandat este să încercați să vindeți prin buna intelegere în cazul în care nici.una dintre părți nu dorește să,, -i fie atribuit imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune lotuss lotuss Va rog sa-mi spuneti: daca avind 50%dintr-o garsoniera,.prin mostenire, pot cere iesire din indiviziune prin alegerea de catre partea pirita ori sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Am moștenit 1/2 dintr-o casă împreună cu sora mea vitregă, cealaltă jumătate aparținându-i mamei ei. mă pot opune vânzării dacă nu îmi convine prețul? Lllalexa Lllalexa Am mostenit 1/2 dintr-o casa impreuna cu sora mea vitrega, adica 25% cu 25%, iar cealalta jumatate 50%, ii apartine mamei ei ( fosta sotie a tatalui meu). In ... (vezi toată discuția)
Despagubire pentru coproprietar adina888 adina888 Buna ziua.As dori sa ma ajutati intr-o problema.Suntem 3 proprietari pe un apartament (25%,25%,50%).unul dintre proprietari care are 25% ar dori sa isi ... (vezi toată discuția)