avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Îmi puteți comunica, vă rog, care este ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Îmi puteți comunica, vă rog, care este procedura ...

Bună ziua! Îmi puteți comunica, vă rog, care este procedura pentru anularea unui contract de asistență juridică? Ce documente sunt necesare în acest scop? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 08:48, 27 Noiembrie 2020
Poate vreți să reziliați sau denunțați? Anularea foarte greu..

Serban I. a scris:

Bună ziua! Îmi puteți comunica, vă rog, care este procedura pentru anularea unui contract de asistență juridică? Ce documente sunt necesare în acest scop? Vă mulțumesc!

Nu se pune problema anulării ci eventual a rezilierii acestuia.Trebuie vazut daca este un tipizat sau are clauze adăugate printr-,un act adițional.Daca av si-a indeplinit obligațiile asumate sau o parte dintre acestea nu puteti solicita restituirea onorariului, .Incercati să oferiți mai multe amănunte despre situație..
Luăm în considerare reziliere cf. art. 28 din L51/1995.
Domnule ce vreti dvs?,A-ti achitaț onorariu,,avocatul v,-a reprezentat la mai.multe termene a făcut ceva în dosarul dvs ?,Acestea sunt problemele care necesită un răspuns nu faptul că indicatii un articol.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contract de asistenta juridica denidia denidia Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti intr-o chestiune: sunt parte vatamata intr-un proces penal pt vatamare corporala din culpa.procesul de abia a inceput,iar ... (vezi toată discuția)
Avocat care nu te reprezinta a_gmona a_gmona Am nevoie urgent de ajutor. Avocatul care il am intr-un proces, relativ banal, nu isi da interesul deloc pentru cauza mea. Am pierdut procesul, am facut ... (vezi toată discuția)
Onorarii de succes - valabilitate danamatea danamatea va prezint doua spete si va rog sa-mi spuneti parerea dvs despre legalitatea onorariilor de succes la care se refera, daca sunt legale va rog sa motivati, iar ... (vezi toată discuția)