avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , locuiesc cu chirie într-un apartament al ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , locuiesc cu chirie într-un apartament al primărie ...

Buna ziua , locuiesc cu chirie într-un apartament al primărie de 40 de ani Menționez ca nu este anl. Am făcut cerere de cumpărare cu plata integrala la care mi sa răspuns ca apartamentul dacă doresc sa îl cumpăr trebuie sa între la licitație și acolo este posibil sa îl pot achiziționa. Vreau sa stiu dacă eu locuiesc deja in apartament de 40 de ani și am făcut cerere de cumpărare exista vreo lege sau decret in care sa nu mai între la licitație și sa îl pot cumpara direct?
Cel mai recent răspuns: Shabalin , utilizator 18:10, 30 Noiembrie 2020
Unde plătiți chiria ? Aveți un contract de închiriere valabil sau plătiți doar pentru lipsa de folosință ?
Buna seara . Avem un contrat de chirie valabil in folosință deoarece este unica locuința. Chiria o plătim la primărie unde ni se da o chitanța la fiecare plata.

Rezolvatorul a scris:

Unde plătiți chiria ? Aveți un contract de închiriere valabil sau plătiți doar pentru lipsa de folosință ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua referitor la cazul meu . locuiesc cu chirie având ... Shabalin Shabalin Buna ziua referitor la cazul meu . Locuiesc cu chirie având un contract valabil într-un apartament al primărie . Nu este anl . Doresc sa îl cumpăr dar nu ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)
Cerere anl validiavali validiavali Buna ziua, In urma cereri depuse la primarie pentru o locuinta cu chirie ANL mi s-a spus ca nu mai sunt libere , drept urmare nu mi se va aproba . vreau sa ... (vezi toată discuția)