avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua referitor la cazul meu . Locuiesc cu chirie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua referitor la cazul meu . Locuiesc cu chirie având ...

Buna ziua referitor la cazul meu . Locuiesc cu chirie având un contract valabil într-un apartament al primărie . Nu este anl . Doresc sa îl cumpăr dar nu prin licitație publica. Ce lege sau decret ma poate ajuta sa nu între la licitație publica și sa îl pot cumpara direct. Menționez ca in primăria unde locuiesc se produc numai erori și au foarte multă lipsa de cunoștințe ale ale legii .

Alte discuții în legătură

Buna ziua , locuiesc cu chirie într-un apartament al primărie ... Shabalin Shabalin Buna ziua , locuiesc cu chirie într-un apartament al primărie de 40 de ani Menționez ca nu este anl. Am făcut cerere de cumpărare cu plata integrala la ... (vezi toată discuția)
Cumparare locuinta cu chirie de la anl ancasiia ancasiia Locuiesc intr-un apartament cu chirie de la ANL si am inteles ca dupa 5 ani se poate cumpara. Problema mea este urmataorea: dosarul de inchiriere a fost facut ... (vezi toată discuția)
Decont chirie anl loredana-g loredana-g Buna ziua. Locuiesc de 5 ani intr-un apartament Anl cu contract de inchiriere. Am facut cere la mine la servici pt decont deoarece lucrez in sistemul ... (vezi toată discuția)