avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectarea programului de vizita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectarea programului de vizita

Bună seara! Sunt divorțată am un copil minor în vârstă de 4 ani! Instanta i-a stabilit tatălui un program de legături personale : al doilea și al patrulea weekend de vineri ora 18.00 pana duminica ora 20.00! Problema e ca tatăl nu respecta orele de program și întârzie sa ia copilul câte 2-3 ore! Uneori anunță aceasta întârziere dar de cele mai multe ori nu! Din păcate nu pot avea un dialog civilizat cu el! Ce pot face?
Ultima modificare: Vineri, 27 Noiembrie 2020
Elena.Oana, utilizator
Cel mai recent răspuns: rogue , utilizator 11:52, 29 Noiembrie 2020
Din ce am mai vazut discutat pe acest forum, nu puteti face nimic.

P.S. in cazul meu, fosta sotie imi reproseaza ca sunt prea punctual la preluare si ar trebui sa vin mai tarziu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez? MYK272est MYK272est Buna ziua! La program vizitare minor cu preluare de catre tata la domiciliul acestuia in primul si al treilea weekend al fiecarei luni, de vinerea seara ora ... (vezi toată discuția)
Program de vizita nerespectat de parintele nerezident Barabas Reka Barabas Reka Buna ziua, sunt divortata si am o fetita de sase ani, tatal minorei sta la 60 km de domiciliul nostru si are program de vizitare in fiecare prima si al treilea ... (vezi toată discuția)
Lnterpretare decizie divort notar ContSters400040 ContSters400040 buna ziua, ma confrunt si eu cu urmatoarea situatie. Am divortat in luna septembrie2014, avem un copil minor de 6 ani. Am fost la notar pentru a divorta si ... (vezi toată discuția)