avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acord recunoastere vinovatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acord recunoastere vinovatie

Am o intrebare legata de Acordul de Recunoastere a Vinovatiei, am observat ca s-a modificat limita pedepsei pentru care poate fi incheiat.
In unele carti am gasit 15 ani, in altele 7. Prin ce act s-a modificat si ce varianta este acum in vigoare?
Cel mai recent răspuns: BogdanFlorin97 , utilizator 17:40, 28 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de recunoastere/sentinta cosmin1111 cosmin1111 Buna seara. Am primit o citatie de la Diicot, cum ca sunt chemat luni la audiere si totodata pentru a mi se incheia cazul. In ianuarie am fost acuzat de trafic ... (vezi toată discuția)
Acord de recunoastere a vinovatiei alexandu823 alexandu823 Buna seara, am vazut in diferite solutii date de instante in acest an ca anumiti inculpati au incheiat acorduri de recunoastere a vinovatiei pentru evaziune ... (vezi toată discuția)
Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua . Exista la noi in țara acordul de recunoaștere a vinovatiei ? Se poate încheia un acord între inculpat și procuror , dacă inculpatul ... (vezi toată discuția)