avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1096 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acord recunoastere vinovatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acord recunoastere vinovatie

Am o intrebare legata de Acordul de Recunoastere a Vinovatiei, am observat ca s-a modificat limita pedepsei pentru care poate fi incheiat.
In unele carti am gasit 15 ani, in altele 7. Prin ce act s-a modificat si ce varianta este acum in vigoare?
Cel mai recent răspuns: BogdanFlorin97 , utilizator 17:40, 28 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de recunoastere/sentinta cosmin1111 cosmin1111 Buna seara. Am primit o citatie de la Diicot, cum ca sunt chemat luni la audiere si totodata pentru a mi se incheia cazul. In ianuarie am fost acuzat de trafic ... (vezi toată discuția)
Acord de recunoastere a vinovatiei alexandu823 alexandu823 Buna seara, am vazut in diferite solutii date de instante in acest an ca anumiti inculpati au incheiat acorduri de recunoastere a vinovatiei pentru evaziune ... (vezi toată discuția)
Proces penal Aungurencii87 Aungurencii87 Buna ziua . Exista la noi in țara acordul de recunoaștere a vinovatiei ? Se poate încheia un acord între inculpat și procuror , dacă inculpatul ... (vezi toată discuția)