avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene intre 50.000 euro - 200.000 euro - ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene intre 50.000 euro - 200.000 euro - Măsura 3 - granturi de investiții

Buna ziua,
In cadrul programului "Măsura 3 - granturi de investiții de câte 50.000-200.000 de euro pentru firmele mici și mijlocii (IMM)" doresc sa stiu daca detin un teren intr-o localitate din afara zonei Bucuresti-Ilfov si vreau sa aplic pentru obtinerea de fonduri in vederea construirii unei hale de productie, POT SA FOLOSESC O SOCIETATE care acum are sediul in Bucuresti?
Adica pot sa modific statutul si sa adaug inca un cod caen pentru productia pe care doresc sa o fac in zona unde detin terenul?
Este acceptata societatea care are acum sediu social in Bucuresti, urmand evident sa isi faca punct de lucru acolo unde se va contrui hala?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Noiembrie 2020
vasilemb, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie hala - depozitare cristian1212 cristian1212 Salut, Am cumparat recent un terent de aprox. 800mp pe care doresc sa construiesc o hala de 400mp pentru depozitare. Terenul se afla pe raza orasul ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile pentru productie si necesitate consultanta rominaduca rominaduca Buna, Ma intereseaza daca o intreprindere mica ce are ca obiect principal de activitate, comertul cu ridicata al materialelor de constructii, cod ... (vezi toată discuția)