avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Constructie hala - depozitare
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Constructie hala - depozitare

Salut,
Am cumparat recent un terent de aprox. 800mp pe care doresc sa construiesc o hala de 400mp pentru depozitare. Terenul se afla pe raza orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, iar proprietar este firma la care sunt administrator(IMM). Exista vreo posibilate de a accesa fonduri structurale pentru constructia halei?
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 13:53, 11 Februarie 2010
Se poate acorda finantare nerambursabila in limita a 200.000 euro, dar numai daca veti desfasura acolo activitate de depozitare pentru terti si/sau activitati anexe pentru transporturi (coduri CAEN din diviziunea 52xx). Trebuie determinata insa eligibilitatea firmei.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
Holda Finance, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare fabrica dacmoto dacmoto In prezent am un SRLce are ca obiect de activitate incalataminte pe comanda si reparatii incalataminte cu 3 salariatii, SRL ce este deschis de mai mult de 10 ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa detii rovinieta? bogdan2512 bogdan2512 BUNA ZIUA, Am primit in data de 25-03-2011 o instiintare de plata la un proces verbal de constatare ... (vezi toată discuția)