avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre decibeli si rezonanta cu care poti audia ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre decibeli si rezonanta cu care poti audia materiale in ...

Despre decibeli si rezonanta cu care poti audia materiale in propriul apartament, fara sa primesti amenda de la autoritati.
Eventual legi si reglementari despre acest fapt.
Asta pentru ca, se pot face abuzuri in ceea ce priveste acest fenomen ,care din pacate, este precum Caragiale, mereu de actualitate.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:39, 30 Noiembrie 2020
Detalii Norme din 4 februarie 2014 de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației
[ link extern ]
Nu stiu cu ce problema va confruntați dvs dar nu am auzit cazuri frecvente în care sa stea poliția la usa si să măsoare decibelii.Sau sunteti in conflict cu alți locatari sau deranjați vecinii ceva tb sa fie.Daca respectați normele de conviețuire,orele de liniște,ascultați la un volum normal care nu deranjează nu ar tb sa aveti probleme.
Este vorba despre vecinii mei de deasupra care au o fata care exersează balet in casa si un băiețel energic care tropăie cat este ziua de lunga. Pur si simplu!
Oamenii legii spun ca este un lucru cat se poate de normal.
De ce trageți concluzii pripite?
Cine decide care este normalitatea ?
Credeti-ma ca sunt un om înțelegător, dar așa ceva depășește cu mult, f. mult limita bunului simt.
Am crezut că sunteți.un adolescent care vrea să asculte împreună cu tot blocul muzica la maxim.In cazul dvs ar trebui insistat cu sesizări.la politie mai ales dacă zgomotele sunt făcute dua ora 22 sau în timpul orelor de odihnă după-amiază.Stiu cain cazul copiilor mici există justificări dar si părinții au o vina pt cs nu incearca sa le faca un program etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea ordinii si linistii publice Cristina_Ioan Cristina_Ioan Locuiesc la bloc si fetita mea de cls.1 este eleva la pian la Liceul de Arte. Avem o pianina in casa nu ne putem atinge de ea pt ca vecina de deasupra vine si ... (vezi toată discuția)
Muzica tare, casa la tara RazvanRo RazvanRo Buna ziua, ce pot pati si cum trebuie sa remediez problema? Am vecinul de vis-a-vis cu el vorbesc inainte de a da un party acasa :justcuz: , este exact ... (vezi toată discuția)
Cat de tare pot sa ascult muzica? irc80 irc80 Buna seara!As vrea sa stiu si eu cat de tare pot sa ascult muzica!Cei pusi pe rautati le spun de acum...ascult toate genurile de muzica incepand din ani 70 ... (vezi toată discuția)