avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Bună ziua! Vreau sa deschid un mic atelier de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Bună ziua! Vreau sa deschid un mic atelier de tâmplărie pentru ...

Bună ziua! Vreau sa deschid un mic atelier de tâmplărie pentru articole artizanale și mobilier rustic. Intenția este de a înființa un PFA fără să angajez în fază inițială. Activitatea as vrea sa o desfășor in gospodăria proprie într-o magazie existenta. Este posibil acest lucru? Pentru asta trebuie să fac contract nou la energie electrică ca și persoana juridica sau pot menține contractul casnic?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Gxg71 , utilizator 21:03, 30 Noiembrie 2020
Aveti nevoie de un proiect intocmit de o firma autorizata in vederea amenajarii magaziei cu respectarea normelor de securitate si sanatate in munca, a normelor sanitare si a normelor psi-su si a legislatiei de mediu.
Proiectul are regim de avizare la psi si mediu. Pentru lucrari de amenajare, in baza proiectului trebuie sa obtineti autorizatie de ctie. de la primarie.
Daca veti utiliza curent trifazic aveti nevoie de contract nou incheiat cu firma de distributie electricitate. Veti dori sa decontati utilitati pe firma, motiv pentru care este util sa incheiati contracte separate pentru lumina, apa, canalizare, deseuri, gunoi, etc.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spalatorie covoare buna ziua am terenul,curent trifazic,apa curenta ... Laurentiu0208 Laurentiu0208 Spalatorie covoare Buna ziua Am terenul,curent trifazic,apa curenta ,FOSA SEPTICA ,zona rurala Care sunt pasii pentru a deschide spalatoria de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de mediu noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Puteti sa-mi spuneti daca trebuie sa solicit eliberrea autorizatiei de mediu pentru activitatile cu codurile caen: 4520, 4531, 7120, 5510, 561 (80 ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de securitate la incendiu luizastroe luizastroe Buna ziua, va cer ajutorul într-o problema. Am închiriat un spațiu la demisolul unei clădiri în 10.01.2013, iar in data de 04.06.2013 am fost amendata de ... (vezi toată discuția)