avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Este corect din punct de vedere legal ca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Este corect din punct de vedere legal ca vecinul sa ...

Important
Este corect din punct de vedere legal ca vecinul sa ti interzică folosirea singurului drum de acces pâna acasă punand lacat pe poartă pe motiv că e proprietatea lui personala ? cum putem rezolva situația asta sau cum putem cere drept de servitute?
Ultima modificare: Luni, 30 Noiembrie 2020
Ela Ela, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:03, 30 Noiembrie 2020
Dacă nu aveti alt drum de acces discutați cu un av pt s începe demersurile în instanta in vederea obținerii unui drept de servitute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de servitute niculescusorin niculescusorin Pe langa proprietatea mea s-a creat un drum de servitute de catre vecina mea . La inceput a existat o poarta de acces pentru cei care si-au construit locuinte ... (vezi toată discuția)
Drept servitute -pretentii cheltuieli imbunatatiri drum de servitute vio_747 vio_747 Am cumparat in anul 2005 un teren, in contractul de vanzare-cumparare fiind stipulat dreptul meu de servitute de trecere cu piciorul, auto si utilitati pe un ... (vezi toată discuția)
Cai de atac pt. servitute de trecere.. giulionik86 giulionik86 buna ma numesc iulian ma gasesc intr-o mare dificultate de aceea am nevoie de ajutorul si sfaturile voastre deci:bunicul meu a decis sa ami vanda casa si ... (vezi toată discuția)