avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... cand se introduce situl pentru inscriere daca incepend ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

cand se introduce situl pentru inscriere daca incepend cu 15 ...

cand se introduce situl pentru inscriere daca incepend cu 15 decembrie ai la dispozitie 15 zile sa achizitionezi ce ti-ai propus prin program? Daca nu esti inscris cum poti participa la program ? sau inscrierile sunt ca la alegeri, in program se inscriu prostii, dar desteptii deja au intrat in posesia vaucherelor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:20, 1 Decembrie 2020
Detaliati problema dvs ... nu se prea intelege ce doriti sa aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier juridic - inscriere in colegiu SimonaC25 SimonaC25 Buna ziua! Am o nelamurire. De curand am terminat facultatea de drept si vreau sa ma inscriu in colegiul consilierilor juridici. Am cautat pe net cand si cum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, ... cartala cartala Buna ziua,detin un teren intabulat cu mentiunea drept de posesie, exista posibilitatea sa obtin autorizatie de constructie pentru o hala metalica? Am un an de ... (vezi toată discuția)
Medic familie mihaela1981 mihaela1981 Buna ziua In septembrie am fost la un alt cmi familie sa ma inscriu ,deoarece nu eram multumita de cel la care eram .Am completat un formular,nu mai tin ... (vezi toată discuția)