avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 322 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua Locuiesc intr un bloc nou in care mai mult ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua Locuiesc intr un bloc nou in care mai mult de jumătate ...

Buna ziua
Locuiesc intr un bloc nou in care mai mult de jumătate din ap au energie electrică de la organizarea de șantier
Electrica se mișcă foarte greu cu montarea contoarelor și constructorul ne a anunțat azi ca vineri va decupla organizarea de șantier și vom rămâne fără curent. Acum in miez de iarna cu copiii mici
Vreau sa știu dacă ma poate ajuta cineva cu un sfat sau o lege in vigoare prin care constructorul e obligat ( sau nu ) sa mențină organizarea de șantier pana au toți locatarii curent pe contoare individuale
Multimesc
Cel mai recent răspuns: hob , utilizator 22:18, 1 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
depinde ce inseamna bloc nou...constructorul nu e obligat sa tina organizarea de santier dar din ce stiu nu poate face actele pe apartamente fara utilitati
in contractul de vanzare/cumparare nu sunt stipulate utilitatile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bransament enel manuelas manuelas Buna ziua, Am urmatoarea situatie. Locuiesc de 3 ani intr-un bloc nou construit de o persoana fizica si de 2 ani am contract cu ENEL. Un vecin suparat ca a ... (vezi toată discuția)
Bloc nou neracordat la curent electric ContSters353462 ContSters353462 Buna ziua. In urma cu un an m-am mutat intr-un bloc nou construit. Dezvoltatorul ne-a dus cu vorba si ne-a convins sa amanam incheierea unui contract ... (vezi toată discuția)
Dezvoltator racordare energie electrică imobil credit ipotecar Ion Oana M. Ion Oana M. Bună ziua. Suntem în proces de achiziție a unui imobil (casă și curte). A fost achitat avansul, urmând ca restul sumei să fie plătit prin credit ... (vezi toată discuția)