avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot lucra ca Manager de transport la mai multe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot lucra ca Manager de transport la mai multe companii? Conform ...

Pot lucra ca Manager de transport la mai multe companii? Conform COR 132439 Conducător activitate de transport rutier?
Am găsit ceva articole (mai vechi, ce-i drept) cum că A.R.R.-ul interzice acest lucru, dar informații certe și recente nu găsesc niciunde.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:45, 3 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ordin nr. 980 din 30 noiembrie 2011 pentru aprobarea Normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea și efectuarea transporturilor rutiere și a activităților conexe acestora stabilite prin Ordonanța Guvernului nr. 27/2011 privind transporturile rutiere

Art. 15
.........
(3) O persoană fizică poate avea calitatea de manager de transport la o singură întreprindere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o intrebare.. impreuna cu tatal meu, am facut ... adinaioana34@icloud.com adinaioana34@icloud.com Buna seara! Am o intrebare.. Impreuna cu tatal meu, am facut firma de transport marfa. Amandoi avem 50/50 dreptul. De curand, am luat atestatul pentru ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca sofer la isctr ContSters31759 ContSters31759 Va rog, am nevoie de o informatie: Cine trebuie sa inregistreze sau sa transmita contractul de munca al unui sofer de autocamion la Inspectoratul de Stat ... (vezi toată discuția)
Intreprinderea individuala pt taxi cu mai multe masini rauliulian1 rauliulian1 Am o intreprindere individuala si as dori sa stiu daca pot sa mai pun inca o masina pe intreprindere individuala si sa fac taximetrie cu doua autovehicole? ... (vezi toată discuția)