avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intreprinderea individuala pt taxi cu mai multe masini
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intreprinderea individuala pt taxi cu mai multe masini

Am o intreprindere individuala si as dori sa stiu daca pot sa mai pun inca o masina pe intreprindere individuala si sa fac taximetrie cu doua autovehicole? Stie cineva vreun raspuns concret?
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2016
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: rauliulian1 , utilizator 23:08, 10 August 2016
Da, mai puteti avea o masina in regim de taxi.

In acest caz,veti depune sau veti transmite prin postă, cu confirmare de primire, la ARR o cerere.
Modelul de cerere in regasiti in anexele la Ordinul nr.980/2011 pentru aprobarea Normelor metodologice privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea si efecturea transporturilor rutiere si a activitatiilor conexe acestora, stabilite prin OG nr. 27/2011 privind transporturile rutiere
am luat a doua masina pe II si de la primarie miau spus ca nu imi dau a doua autorizatie pentru ca pe II nu am voie la a doua masina unde gasesc cererea despre care este vorba

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot lucra ca manager de transport la mai multe companii? conform ... cri5tian cri5tian Pot lucra ca Manager de transport la mai multe companii? Conform COR 132439 Conducător activitate de transport rutier? Am găsit ceva articole (mai vechi, ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contract de munca sofer la isctr ContSters31759 ContSters31759 Va rog, am nevoie de o informatie: Cine trebuie sa inregistreze sau sa transmita contractul de munca al unui sofer de autocamion la Inspectoratul de Stat ... (vezi toată discuția)
Norme metodologice Bossde_Boss Bossde_Boss Stie cineva daca au aparut ,,NORMELE METODOLOGICE pentru OG 11/2013 privind aplicarea prevederilor referitoare la organizarea şi efectuarea transporturilor ... (vezi toată discuția)