avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara. Forțarea unui subaltern de către șeful ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara. Forțarea unui subaltern de către șeful de secție ...

Buna seara. Forțarea unui subaltern de către șeful de secție , pentru a intra în concediu de odihna fara voia sa intra cumva sub incidenta Codului Penal - Abuz în funcție/serviciu ? Mai ales că acest angajat lucrează din cauza pandemie de COVIT-19 , 1saptamana la munca /1 săptămână libera și este obligat să își ia concediul de odihna în săptămâna care este liber. Daca da ce articol. Va mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2020
Capriceru, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:46, 3 Decembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista text de lege care sa oblige un salariat să își ia concediul de odihna în săptămâna care este liber.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz în funcție sau nu mai avem nici un drept legal in plina criza de covit -19? Capriceru Capriceru In plina criza de COVIT-19 , o angajată a unei societăți de stat merge la munca cu un copil de 3 ani și se întoarce acasă cu mijlocul de transport în ... (vezi toată discuția)
Abatere discplinara av_emy av_emy Buna ziua! Seful adjunct al unei societati(supermarket) tine mortis sa dea fara un angajat pe care nu-l place.In acest scop, face presiuni asupra ... (vezi toată discuția)
Este legal sa ma oblige fabrica la care lucrez sa îmi concediu de odihna Nori nor Nori nor Sunt în concediu de îngrijire copil pe perioada pandemiei. Ieri am fost anunțată de șeful meu ca trebuie sa merg la firma sa îmi fac cerere de concediu ... (vezi toată discuția)