avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Am nevoie de un raspuns va rog!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Am nevoie de un raspuns va rog!

Buna ziua. Am nevoie de un raspuns va rog!
Suntem 3 mostenitori asupra unei case, 2 din acestia locuind acolo. Daca al 3 lea nu locuieste, este obligat sa participe la repararea eventualelor stricaciuni (instalatii de exemplu), Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2020
Lllalexa, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum somam proprietarii si cum obligam comitetul executiv sa participe la sedinte in urma convocarii? Jcko Jcko Buna ziua, Am ajuns presedinte de asociatie. Nu am experienta si nu stiu unde as putea sa ma instruiesc/informez cum trebuiesc facute lucrurile intr-o astfel ... (vezi toată discuția)
Chirias vs propietar Livingston Livingston Buna ziua ! Va rog sa ma lamuriti si pe mine cine plateste inlocuirea usilor si geamurilor( cu termopane,,) la un bloc, chiriasul sau propietarul.Mai jos am ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager elmona elmona Buna ziua, Sunt intr-o foarte dificila situatie, care succint se prezinta asa: Sunt nudul proprietar al unui imobil unde si locuiesc de fapt (am carte de ... (vezi toată discuția)