avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... insotitor persoana cu handicap grav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

insotitor persoana cu handicap grav

insotitor persoana cu handicap grav
Cel mai recent răspuns: rusualexandra , utilizator 12:38, 4 Decembrie 2020
Ce doriti sa aflati despre acest subiect ?
Tatal meu are certificat de handicap grav cu insotitor pentru alzheimer. Este internat intr-un camin de batrani cu alzheimer. CAMIN PRIVAT unde platesc 2600 ron/luna. Pot primi indemnizatie de insotitor avand in vedere ca nu este la camin de stat? Multumesc anticipat pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca il duc pe tatal meu 82 ani care are alzheimer la un camin ... rusualexandra rusualexandra Daca il duc pe tatal meu 82 ani care are alzheimer la un camin privat, deoarece necesita ingrijire non stop mai primesc indemnizatia de insotitor persoana cu ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu are un grad de handicap accentuat cu însoțitor,fiind ... imaghiar imaghiar Tatăl meu are un grad de handicap accentuat cu însoțitor,fiind imobilizat la pat.De două luni este internat la un cămin de bătrâni privat. Întrebarea ... (vezi toată discuția)
Pensii persoane cu dizabilitati Maria2019 Maria2019 Daca o persoana cu dizabilitati care momentan este ingrijita acasa cu asistent personal va fi internata intr-un centru specializat ( are alzhaimer ,dificultati ... (vezi toată discuția)