avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Urgent......Locuiesc cu un barbat care nu mai are ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Urgent......Locuiesc cu un barbat care nu mai are certificatul ...

Urgent......Locuiesc cu un barbat care nu mai are certificatul de nastere al unui copil.L-a dat sotiei si nu vrea sa il mai dea.El vrea sa se duca la Tribunal,pentru a cere custodia celor doi copii pe care ii are.Neavand originalul,sotia fiind plecata din tara,cum poate proceda?Sunt despartiti de 6 ani si acum a venit in tara,a luat copilul si l-a dus la strabunica.Tatal vrea sa obtina custodia.,nu e divortat.
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2020
scornelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: scornelia , utilizator 11:47, 23 Ianuarie 2021

scornelia a scris:

Urgent......Locuiesc cu un barbat care nu mai are certificatul de nastere al unui copil.L-a dat sotiei si nu vrea sa il mai dea.El vrea sa se duca la Tribunal,pentru a cere custodia celor doi copii pe care ii are.Neavand originalul,sotia fiind plecata din tara,cum poate proceda?Sunt despartiti de 6 ani si acum a venit in tara,a luat copilul si l-a dus la strabunica.Tatal vrea sa obtina custodia.,nu e divortat.

Este suficient dacă are o copie de pe certificatul de naștere.
Si cu cine trebuie sa luam legatura?Trebuie sa ne ducem la Registratura sau la grefier?
Am rezolvat.Multumim !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut certificat de nastere ContSters98379 ContSters98379 Buna.Va rog sa ma ajutati.Viitorul meu sot nu are certificat de nastere,parintii lui sau despartit si nu mai stiu niciunul unde e certificatul lui de ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere, duplicat anndreeaandaa anndreeaandaa salut fiica mea are un copil dintr-o relatie sau despartit insa certificatul de nastere aramas la el nu vrea sa il dea am fost la politie insa ei au spus ca ... (vezi toată discuția)
Certificate nastere, copiii - pentru proces recuperare indemnizaþie de maternitate lara12 lara12 Sunt divorţată şi nu am custodia copiilor. Aş vrea să intentez proces de recuperare retroactivă a indemnizaţiei de maternite, pentru gemeni, însă ... (vezi toată discuția)