avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Sînt o ASOCIATIE DE NEVAZATORI care a modificat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Sînt o ASOCIATIE DE NEVAZATORI care a modificat statut și schimbat ...

Sînt o ASOCIATIE DE NEVAZATORI care a modificat statut și schimbat președinte am depus la judecatorietoate documentele si in instanta președinta de complet a spus că în 2 saptamani da hotărârea. Neavând nici o înștiințare de o luna am incercat sa vad ce se intampla si aflu cu stupoare ca este respins dosarul ca nefondat. Ce pot face in acest caz?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:37, 3 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Așteptați să vină hotărârea motivata si in functie de aceasta formulati apel sau refaceti actele si le mai depuneti odata respectand indicatiile instanței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare proces-verbal de constituire a asociatiei de proprietari thesys thesys Buna ziua, Reprezint o Asociatie de Proprietari infiintata acum 3 ani, intr-un bloc nou. La momentul respectiv am apelat la o firma in domeniu (de ... (vezi toată discuția)
Procedura de modificare statut asociatie in curs de infiintare. val3ntin2013 val3ntin2013 Buna ziua, aproape am terminat de infiintat o asociatie culturala, insa in citatia primita de la Judecatorie, am primit ca mentiune modificarea Statutului, ... (vezi toată discuția)
Cat dureaza sa se intoarca un dosar de la curtea de apel bucuresti la judecatorie? Mihaitzu Mihaitzu Pe scurt ,sa nu plictisim,apelul a fost respins ca fiind nefondat in data de 10.09.2015 si nici pana acum nu s-a trimis inapoi la judecatorie ! De mentionat ca ... (vezi toată discuția)