avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara! In cazul in care o persoană este alergica ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara! In cazul in care o persoană este alergica la un ...

Buna seara! In cazul in care o persoană este alergica la un antibiotic, medicul nu întreabă și prescrie un medicament care are că substanța activă antibioticul respectiv, se consideră malpraxis sau unde se încadrează? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioana Navalici , utilizator 10:28, 4 Decembrie 2020
Si persoana ce a pazit si nu a spus nimic de alergie?
Nu stiu daca este palpraxis, cred ca doar o omisiune... dar vina este impartita ca nici persoana nu a spus nimic.
Medicul a afirmat că nu este nevoie de tratament antibiotic, doar că medicamentul prescris are că substanța activă antibiotic...

Ionut.ion a scris:

Si persoana ce a pazit si nu a spus nimic de alergie?
Nu stiu daca este palpraxis, cred ca doar o omisiune... dar vina este impartita ca nici persoana nu a spus nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis - stomatologie AndreeaMat0121 AndreeaMat0121 Buna ziua, Sotul meu a fost la un medic dentist pentru o extractie a unei masele de minte. In momentul in care s-a prezentat la acesta era deja sub tratament ... (vezi toată discuția)
Prescriptie medicala madalinavaleria madalinavaleria Buna ziua, Ieri seara am fost la Spitalul de urgenta militar din Bucuresti. In urma investigatiilr mi-au prescris un anumit tratament care includea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru ... A Vlad A Vlad Buna ziua, Am mers timp de 5 ani si jumatate la un medic psihiatru care mi-a prescris medicamente care nu erou tocmai compatibile intre ele. Am semnalat ... (vezi toată discuția)