avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contractul de furnizare ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contractul de furnizare ...

Exista racordare la reteua electrică dar contractul de furnizare e inchis. Daca vreau sa devin noul titular de contract, trebuie sa obtin din nou aviz tehnic de racordare?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:30, 9 Decembrie 2020
Domnule, dumneata intrebi in forum - adica cum? Stim noi mai bine, mai ales acum cand sunt 'nshpe firme de furnizare, fiecare cu obiceiurile lor, cu toate ca ar trebui sa existe un contract cadru, adica niste reglementari unitare?
Mergi dumneata la furnizor, poarta o discutie serioasa cu dansii si vedeti care este solutia...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)
Lamuriri legate de schimbarea furnizorului de curent angi25 angi25 Buna ziua! Asociatia de proprietari din care fac parte are curent electric de la o institutie publica si in baza facturii emisa de aceasta, se plateste ... (vezi toată discuția)
Contract enel cls cls Buna ziua. Am cumparat anul trecut un apartament de la un dezvoltator care nu a depus nici un efort pentru a solicita incheierea contractelor individuale la ... (vezi toată discuția)