avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Acordare vouchere ca reducere procentuala la acordarea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Acordare vouchere ca reducere procentuala la acordarea de servicii medicale.

Buna ziua. Va rog frumos sa-mi spuneti care este baza legala a acordarii voucherelor ca reducere procentuala la acordarea de servicii medicale. Mentionez faptul ca institutia este organizata ca si societate civila medicala si nu are personalitate juridica si nu e platitoare de TVA. Multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Decembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Roxana Carstian , Consilier juridic 10:54, 7 Decembrie 2020
Pentru ca nu este o lege care interzice acest lucru, societatea civila medicala poate recompensa clientii cu vouchere.
Multumesc pentru raspuns.
Stiu ca legea nu interzice acest lucru. Ceea ce ma interesa este daca sunt ceva implicatii legale si fiscale in vederea acordarii lor. Multumesc inca o data.
Voucherul il inregistrati ca reducere comerciala pe bonul fiscal sau alt document care atesta prestarea serviciilor, asa cum fac si supermaketurile, de exemplu.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie inregistrare voucher ioanaleanca ioanaleanca As dori opinia dvs. cu privire la inregistrarile contabile privind un site de reduceri (vouchere). Site-ul de reduceri (spre exemplu societatea X) incheie un ... (vezi toată discuția)
Voucher alexandru77 alexandru77 Buna ziua, Doresc sa ma informez daca e legal ceea ce face firma cu angajatii: firma este de domeniul comercial, retail, un lant de magazine cu un foarte ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am fost in concediu in luna ianuarie 2021 si mi-au ... valyyc valyyc Bună ziua! Am fost in concediu in luna ianuarie 2021 si mi-au fost decontate serviciile turistice (voucher). Acum se anunță că vouchere pe anul acesta nu ... (vezi toată discuția)