avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am fost executata silit in calitate de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am fost executata silit in calitate de girant. Mentionez ...

Buna ziua! Am fost executata silit in calitate de girant. Mentionez ca imprumutatul a decedat in timpul derularii contractului de imprumut. Pot formula actiune in regres sa recuperez suma platita de la mostenitorii defunctei?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:55, 4 Decembrie 2020
Da, puteți cere recuperarea banilor, numai dacă cea pe care ați girat-o a avut bunuri lăsate moștenire. Depinde cât de mare e suma care ați plătit-o ca girant, și ce valoare au bunurile lăsate moștenire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita mostenitor sebmis sebmis In anul 2009 mama mea a facut un imprumut la o cooperativa de credit unde a fost girata de catre o persoana.Dupa cateva luni in acelasi an ea a decedat.In anul ... (vezi toată discuția)
Creditul de la banca dupa deces roberta_a roberta_a m-am casatorit acum 32 ani,am un baiat ,locuim in apartament de la cumparare,l-am achitat in rate din anul 1985,cum se proceda dupa revolutie,dar eu nu am fost ... (vezi toată discuția)
Împrumutat decedat, girant decedat: există posibilitatea ca moștenitorii girantului să fie obligați la plata creditului? Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna seara, mama mea (decedata in 2014) a girat o persoana (decedata in prezent) la un CAR. Exista posibilitatatea ca eu in calitate de moștenitor al girantei ... (vezi toată discuția)