avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, soția mea este consilier în cadrul unei ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, soția mea este consilier în cadrul unei primarii, ...

Bună ziua, soția mea este consilier în cadrul unei primarii, pe resurse umane. După cum se știe, anul acesta mandatul primarului s-aprelungit automat. Întrebarea mea este, mandatul consilierului se prelungeste și el automat sau trebuia făcut act adițional? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 5 Decembrie 2020
Despre ce mandat vorbiti ? Nu este angajata la Primarie ?

Cornel Vasile a scris:

Despre ce mandat vorbiti ? Nu este angajata la Primarie ?

Bună ziua. Soția lucrează cu contract nedeterminat, aici era vorba de contractul consilierului personal al primarului. Nu are vechime multă aici și nici nu s-a mai întâlnit cu situația cu pandemia. Contractul consilierului expira la o dată din iunie, odată cu cle al primarului. Datorită Pandemiei, mandatul primarului s-a prelungit. În Revisal, cea dinaintea soției a trecut ca dată de expirare a contractului, "la încetarea mandatului primarului". Întrebarea mea era dacă se prelungește și contractul consilierului, ținând cât de pandemie și prelungirea mandatului primarului. Vă mulțumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista text de lege pentru asa ceva ... prelungirea o putea face primarul prin decizie sau prin act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional rupt de director dupa semnare de catre salariat Alexander12393 Alexander12393 Buna Ziua Acum cateva zile am fost sunat de la servici si mi sa spus ca nu mai au nevoie de serviciile mele , mi-a expirat contractul de munca (perioada ... (vezi toată discuția)
Act aditional la cim dianamuresan dianamuresan Buna ziua, 1.Va rog sa ma ajutati cu un rasp. In data de 16.10.2012 a expirat CIM pe care il aveam pe o perioada de 3 luni.Nu am primit de la HR nici un act ... (vezi toată discuția)
Revisal probleme dumi32 dumi32 Am urmatoarea problema in ceea ce priveste programul Revisal si poate ma puteti ajuta cu un sfat, daca in Revisal au fost introduse contractele pe perioada ... (vezi toată discuția)