avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare mașină. Buna ziua. Detin o masina care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare mașină. Buna ziua. Detin o masina care are ca propietar o persoana juridică. ...

Buna ziua. Detin o masina care are ca propietar o persoana juridică. Pe certificat scrie ca e înstrăinată catre o persoana fizica din 2014... Mentionez ca acum suntem in 2020. Numele meu , adica detinatorul actual nu apare nicaieri. Asigurarea și itp-ul sunt pe persoana juridică.
Ce ar trebui sa fac sa o înmatriculez pe numele meu? Contract de vanzare cumpărare cu persoana juridică respectivă?
Mai menționez ca firma este in insolvență si are datorii foarte mari la stat
Buna ziua,
doar cu acordul judecatorului sindic, la propunerea lichidatorului, puteti scoate un bun din patrimoniul unei societati.aflate in lichidare/
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2020
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unei masini d la o firma la o persoana fizica stavila25 stavila25 buna ziua...ma aflu in mijlocul unei dileme...din ceea ce am citit mai sus am inteles ca daca platesiti impozitul masini respective (masina inmatriculata pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto cumparat de la samsar! ionutz90 ionutz90 Buna seara! Am cumparat de curand o masina de la un samsar care la randul lui a cumparat-o de la alt samsar care a cumparat masina de la o firma.Pe C.I.V. ... (vezi toată discuția)