avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Zgomot de la conducta de căldură, administratorul nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Zgomot de la conducta de căldură, administratorul nu face nimic

Am o problemă cu zgomotul și ține de administrator să rezolve problema, dar nu vrea.
Mai detaliat - cînd s-a dat drumul la căldură am început să aud un zgomot ca de mașină de spălat stricată și uneori mai tare, aproape de bormașină. De trei nopți nu dorm, e continuu noaptea. Am întrebat admninistratorul, mi-a zis că nu știu cine n-a aerist instalația, de acolo vine zgomotul. L-am întrebat cât durează și ce face. Mi-a spus că nu știe exact, că să vadă, că el are și alte treburi. Eu de trei nopți nu pot dormi, La fel mai multe apartamente din jur. Unde pot reclama administratorul căruia nu-i pasă? E treaba lui să se ocupe de funcționarea corectă a conductelor, nu să umblu eu prin bloc să bat la uși.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2020
Tezeea, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:23, 6 Decembrie 2020
Sesizati oficial presedintele de asociatie care sa dispuna de urgenta masurile necesare aerisii instalatiei de agent termic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai am caldura din cauza lucrarilor efectuate de vecin irish05 irish05 Vecinul nostru, perete-in-perete, a efectuat o lucrare la instalatia de caldura. Mentionez existenta coloanei verticale la el in casa. La noi intrand doar ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutor doamna_marian doamna_marian buna ziua . va rog sa ma ajutati intr-o problema locuiesc la etajul 4 din 5 al unui bloc de proprietari, in apartamentul de deasupra mea nu locuieste ... (vezi toată discuția)
Modificari instalatie sanitara, conducatoare la perturbarea linistii Iuliano56 Iuliano56 Ma confrunt cu o probleme de tulburarea linistii pe timpul noptii de actre vecini. Locuiesc intr-o casa veche, cu o replica in oglinda. Vecinii au un program ... (vezi toată discuția)