Odata cu alegerile locale au veiut calaii cu datul afara, Nu numai ca da afara dupa bunul plac ci dau afara si amandoi din aceeasi famiilie. Unul lucrand la consiliul jud.,iar celalalt la o directie subordonata consiliului. este normal?
Nu. Nu este normal, asa cum nu este firesc sa te simti in institutia statului ca pe tarlaua unora. Din pacare aceste lucruri se intampla tot mai frecvent, iar factorii de conducere se cred din ce in ce mai stapani in institutia statului. Sindicatele ar trebui sa intervina in stoparea hartuirii functionarilor la locul de munca precum si in ridicarea prestigiului acestuia, in sensul de a isi gasi si o stabilitate a locului de munca. Unii sefi cred ca daca fac parte din partidele de la putere au si dreptul de a pastra ori da afara functionarii. Este nefiresc acest aspect si nedrept. Sa desfiintezi posturi, sa cauti nod in papura ori sa schimbi cariera unui functionar public doar ca nu iti place de ochii lui, in ciuda faptului ca acesta este un bun profesionist, este un aspect pe care ar trebui sa-l studieze ANFP-ul, care in definitiv ar trebui sa aiba si obligatii fata de functionarii publici in sensul de a veghea la cariera acestora. Va indic a va adresa instantei negresit.
Abuz de putere
Marta1975
Suntem 7 persoane angajate avand aceeasi functie si responsabilitati ,dar seful ma trateaza altfel fata de ceilalti colegi. Astfel spus ,daca nu am putut ... (vezi toată discuția)